top of page

UUTUUDET JA ERIKOISHINNOITELLUT

Vittorazi moottoreiden varaosaluettelot sekä hinnastot lisätty sivuille!
Ne löytyvät täältä!

Varusteet & koulutukset varmaan varjoliitoon

Airsport Oy on varjoliitokauppasi Varsinais-Suomessa. Toimitamme varjoliitovarusteet kaikkialle Suomeen. Meiltä saat kaikki tarvittavat varusteet varjoliitoon, kuten laadukkaat varjoliitimet, varjoliitomoottorit ja valjaat.

Edustamme alan kokeneimpia ja arvostetuimpia valmistajia, joiden varjoliitovarusteet ovat ensiluokkaisia ja kestäviä. Valikoimastamme löytyy varmasti kaikki tarvittava niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle varjoliitäjällekin.

Kurssit & Koulutukset

Kiinnostaako varjoliito? Airsport Oy järjestää varjoliitokoulutukset ja -kurssit vankalla ammattitaidolla. Airsport Oy aloitti varjoliitokoulutukset vuonna 1999 ja on kouluttanut noin 250 oppilasta lupakirjatasolle. Varjoliitokurssien lisäksi tarjoamme myös ensiapukursseja.

Varusteet

Airsport Oy edustaa ja myy tunnettujen valmistajien varjoliitovarusteita. Varjoliitokauppamme toimii koko Suomessa. Olipa sijaintisi mikä tahansa, voit tilata viimeisen päälle varjoliitovarusteet meiltä!

Valikoimastamme löydät niin liitimet, moottorit, valjaat, kengät kuin kypärätkin. Laadukkaat ja oikeaoppiset varusteet ovat tärkeä osa turvallisuutta varjoliidossa. Hanki kerralla kunnon vermeet ja hoida niitä huolellisesti, niin ne palvelevat sinua pitkään.

Huolto sekä korjaus

Laadukkaat varjoliitovarusteet kestävät kauan, kun niistä pidetään hyvää huolta. Airsport Oy huoltaa ja korjaa huolella kaikki varjoliitoon kuuluvat varusteet. Hoidamme muun muassa varjoliitimien korjaukset, punosten vaihtotyöt, moottoreiden asennukset sekä moottoreiden ja valjaiden huolto- ja muutostyöt. Olemme kaikkien edustamiemme valmistajien valtuuttama huoltoliike.

bottom of page